Wednesday, 4 January 2012

AKU BAKAL KERJA! :)

Assalamualaikum.. :)
Babe! Hee.today i wanna share with you all about 'aku bakal jadi pekerja!' hee. Tak sabar nya aku nak kerja :) aku akan bekerja bersama my cousin,syaza nurasyikin and my friend,siti aisyah hasan. Haha. Kerja ap? Hm.. Aku nak explain pun susah la. Tapi yg pasti aku akn kerja dalam office! Yeay.. :) kerja dia macam kerani la kott.. Key in data,transfer data. Something like that la.. Aku bakal kerja di Chartis,jln Dang Wangi :) haha. Sumpah tak sabar. Oohh.. Lupa! Aku kerja dgn kawan aku lagi sorg nama dia Chew Bee Teng.haa.. Dia ni la ajak aku kerja situ. Then aku pula ajak kawan+cousin aku. Hee. Means nnti tak ada la aku terkial kial nnti bila kerja.at least aku kenal la diorg ni.haha. Tak sgka aku dah besar! Hahahaha :D
Ok la.. Sampai di sini sahaja entry akupada hari ini. Btw.susah tahu update guna iPad nenek aku ni.. (nenek aku pun ada iPad.power kan nenek aku?nenek kau hada?) :D
Babai. :)

No comments:

Post a Comment